Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham: három játékos is kiszemelt a távozófélben lévő Declan Rice helyére! – sajtóhír

A “kalapácsosok” szinte biztos, hogy túladnak a nyár folyamán a legértékesebb játékosukon, akinek a helyére Anglián belülről érkezhet pótlás.

(Photo by Gareth Fuller/PA Images via Getty Images)

A West Ham United csapatának több kérője is akad Declan Rice iránt, akit tavaly nyáron még megtudtak tartani, most azonban túl fognak adni rajta, ezt már a csapat trénere, David Moyes is pedzegette az elmúlt hetekben.

Szigetországi sajtóhírek szerint pedig a helyére több kiszemelt is van, mindegyikük a Premier League-ben szerepelt a hátunk mögött hagyott idényben. Az angol válogatott labdarúgó helyére a Fulhamben jól teljesítő Joao Palhinha, a Southampton egyik legjobbja és egyben csapatkapitánya, James Ward-Prowse, és a Manchester City nélkülözöttje, Kalvin Phillips hármasból érkezhet valaki.

A legkönnyebben mozdítható játékos hármójuk közül Kalvin Phillips, akire már nem számít Pep Guardiola. Ward-Prowse hiába esett ki klubjával az élvonalból, nagyon lojális játékos, aki a hírek szerint eltökélt, hogy visszajusson a Southamptonnal a Premier League-be. A Fulham pedig nem szívesen válna meg Palhinhától, ugyanis egyik legjobbjukat nem szeretnék elveszíteni annak tudatában, hogy az elkövetkezendő években az a céljuk, hogy újra európai kupasorozatban szerepeljenek.