Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United szerződtetné az Everton kapusát – sajtóhír

Szigetországi sajtóinformációk szerint a Manchester United komolyan fontolóra vette az Everton angol válogatott hálóőrének megszerzését…

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

A talkSPORT információi szerint a Manchester United vezetősége komolyan fontolóra vette, hogy szerződtetni akarja az Everton angol válogatott kapusát Jordan Pickfordot. A hírek szerint a “vörös ördögök” 30 millió font körüli összeget áldoznának a megbízható hálóőrért.

A 29 éves kapus 2017 óta 237 mérkőzésen védte a liverpooli “kékek” ketrecét, melynek évek óta első számú kapusa. Pickford az elmúlt hat idény alatt együttesen csupán 11 bajnokit hagyott ki a PL-ben. Pályafutása korábbi szakaszában a Sunderland alkalmazásában állt, melytől kölcsönben számtalan alacsonyabb osztályú együttesnél megfordult.

Pickford 2017 óta 52 alkalommal védte az angol válogatott kapuját, melynek évek stabil első számú kapusának számít.

Az MU első választása évek óta David de Gea a kapusposzton, akinek lejáró szerződésére egyelőre nem fogadták el az opcióját, így egyelőre bizonytalan a jövője. A hírek szerint ha a spanyol portás a következő idényre marad is, már egyre inkább az utódját keresik.