Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több játékosról is tárgyal a Chelsea és az Inter – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint a Chelsea és az Inter vezetősége között komoly tárgyalássorozat vette kezdetét…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

A Sempre Inter összegzése értelmében a Chelsea és az Inter vezetősége akár egy több játékost érintő üzlet lehetőségéről tárgyal egymással.

Az érintett csapatok egyfelől egyeztetéseket folytatnak Romelu Lukaku jövőjéről, aki az elmúlt idényt a londoniaktól kölcsönben a milánóiaknál töltötte. A 30 éves belga támadó 37 mérkőzésen 14 gólt szerzett a 2022-2023-as szezon során, és a hírek szerint ezután sem szeretne visszatérni a “kékekhez”, ezért a felek a további kölcsönzéséről tárgyalnak.

Másrészt a Chelsea komolyan fontolóra vette az Inter kameruni kapusát, André Onana megszerzését. A Nerazzurri érthető módon nem szívesen válna meg első számú hálóőrétől, aki 24 bajnokin és 41 tétmeccsen védett a magunk mögött hagyott idényben. A hírek szerint a londoniak az egy éve igazolt hátvédet, Kalidou Koulibalyt is felajánlanának a miláóiaknak pénzösszeg mellett Onana játékjogáért. A szenegáli védő nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket a PL-ben, a Napolinál töltött évei után viszont a Serie A-t kiválóan ismeri és az Inter védelmébe erősítést jelentene.

Egyelőre konkrétumok nincsenek, de a tárgyalások folytatása várható az előttünk álló napokban, hetekben.