Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: félszáz millió eurót sem sajnálna a spanyol válogatott szélsőre az Aston Villa! – sajtóhír

Lapértesülések szerint az ambiciózus átigazolási terveket már eddig is szövögető Aston Villa legújabb célpontja az a Nico Williams lehet, akiért a birminghamiek készek lennének kifizetni az Athletic Bilbao által megszabott kivásárlási árat is.

A beszámolók szerint a 20 esztendős, nyolcszoros spanyol válogatott fiatalabbik Williams-testvér jelenlegi, 2024 nyaráig szóló bilbao-i szerződésében 50 millió eurós kivásárlási árat határoztak meg, mindezt a Villa állítólag habozás nélkül kifizetné.

A támadósor mindkét szélén bevethető, villámgyors és remekül cselező Williams a Bilbao neveltje, ezer-szállal és testvére, Inaki Williams miatt is kötődik a klubhoz, azonban szerződéshosszabbításról nem hallani, így pedig, ahogyan a Marca című vezető spanyol sportnapilap is fogalmaz, az angolok ajánlata igencsak gondolkodóba ejtheti mind az Atheltic-et, mind Neco Williams. Utóbbi állítólag évi hét millió eurós fizetést kapna a Villától, amely talán mondani sem kell, hogy többszöröse a mostaninak.

A hírek szerint az Aston Villa menedzsere, Unai Emery is nagy rajongója Nico Williams játékának, szorgalmazza is a honfitárs leigazolását, aki köré kész lenne felépíteni csapata támadójátékát is az új idényben.

Nico Williams a mögöttünk hagyott idényben 43 tétmérkőzésen (36 bajnoki és 7 Király-kupa találkozó) 9 gólt és 6 gólpasszt jegyzett az Atheltic Bilbao-ban. A fiatal szélső piaci értékét jelenleg 30 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt.