Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb alapember hagyhatja el a PSG-t – sajtóhír

A francia bajnok Paris Saint-Germain háza táján komoly változások mehetnek végbe a nyáron, hiszen egyre több játékossal kapcsolatban merül fel a sajtóban a távozás lehetősége…

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A Football Italia több forrásra hivatkozva arról ír, hogy az AS Roma az előttünk álló idényre kölcsönvenné a Paris Saint-Germain olasz válogatott középpályása, Marco Verratti játékjogát. A felek közt már megkezdődtek az egyeztetések.

A 30 éves középpályás 2012 óta erősíti a PSG csapatát, miután leigazolták őt az akkor olasz másodosztályú Pescarától. Verratti azóta már 416 tétmérkőzésen lépett pályára a klub színeiben. Az olasz játékos a 2022-2023-as idényben 29 bajnokin és 37 tétmeccsen állt csapata rendelkezésére.

Verratti az elmúlt 11 év alatt kilenc bajnoki címet és hat Francia Kupát nyert a csapattal. Bár az elmúlt években a világsajtóban rendszerint összeboronálták őt egy-egy nagy csapattal, mindvégig hűségesen maradt a PSG alkalmazásában, most azonban komolyan szóba kerülhet az elengedése.

A sokoldalú középpályás 2012-es válogatottbeli debütálása óta 53 alkalommal húzhatta magára az Azzurri szerelését. Verratti természetesen tagja volt a 2021-es Európa-bajnokságon diadalmaskodó olasz nemzeti csapatnak is.