Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt, ki vezeti a Vasast a másodosztályban – HIVATALOS

Az NB I-ből kieső Vasas az elmúlt időszakban több játékosától elköszönt, ezúttal pedig a szakmai stábbal kapcsolatos változásokról tett bejelentést…

 

A Vasas hivatalos honlapján erősítette meg, hogy a továbbiakban is az elmúlt idény hajrájában kinevezett Desits Szilárd lesz a csapat vezetőedzője, akinek a pályaedzője az akadémiáról érkező Nagy Gábor lesz, erőnléti edzőként pedig visszatér a klubhoz Ferenczi István.

Az angyalföldieknél Farkas Balázs kapusedzői területén nem történt változás, míg a rehabilitációs részlegen továbbra is Kubó Ádám és Lajtaváry Buda dolgoznak. Kiss János masszőr távozik klubtól, mellette Vég András további pályafutásához is sok sikert kívántak.

Az NB III-ban szereplő második csapat új edzője Harmati Tamás helyett az előző idényben az U19-es korosztály élvonalbeli szereplését irányító Schindler Szabolcs lesz, munkáját pályaedzőként – a korábbi Czvitkovics Péter helyén – az akadémia kiemelt bajnokságban szereplő U16-os csapatának vezetőedzője, László András fogja segíteni. A kapusedzői feladatokat továbbra is Lippai József látja el, az erőnléti edző Havrán József, a masszőr pedig Nagy János marad.