Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: kiesőtől erősített az Újpest – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Újpest együttese egy rutinos balhátvéddel erősítette meg keretét a következő szezonra…

 

Az Újpest hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződtette a kieső Budapest Honvédtól távozó rutinos balhátvédet, Tamás Krisztiánt.

A 28 éves bekk annak idején Újpesten kezdett el focizni, később az AC Milan utánpótlásában is megfordult és tőlük kölcsönben az akkor olasz másodosztályú Varese és a cseh Slavia Praha csapatában játszott, majd a szintén olasz Speziához igazolt. Tamás 2017-ben tért haza, ahol a Gyirmót, a Fehérvár és a Zalaegerszeg futballistája volt, mielőtt három évvel ezelőtt a Honvédhoz került volna. A kispestiek színeiben alapembernek számított, az elmúlt idényben 29 bajnokin szerepelt, szerződése lejártával ingyen távozhatott.

“Aki ismer az tudja nagyon jól, hogy mennyit jelent számomra az Újpest. Itt születtem, itt kezdtem el iskolába járni, és itt kezdtem el focizni is. A mai napig kötődöm Újpesthez, így nagyon örülök, hogy itt folytathatom a karrieremet. Szeretnék minél jobb teljesítményt nyújtani egyénileg és csapatszinten is. Az edzőt ismerem már, korábban együtt dolgoztam vele a Honvédban. Nagyon jó szakembernek tartom, és remélem, hogy össze tudja rakni ezt a csapatot erre a szezonra is úgy, hogy nehéz legyen bárkinek is pontot szereznie ellenünk. Várom már, hogy elkezdhessem a felkészülést a fiúkkal, és azt is, hogy lila-fehérben kiállhassak a pályára a fantasztikus szurkolótábor elé” – nyilatkozta az aláírása után.