Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea sztárja lehet az MU nyári csúcsigazolása – sajtóhír

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint a Manchester United nagy erőket mozgósíthat a Chelsea egyik legjobbjának nyári megszerzésére…

(Photo by Marcel ter Bals/BSR Agency/Getty Images)

A Manchester Evening News beszámolói szerint a Manchester United legfontosabb célja a Chelsea kiválósága, Mason Mount megszerzése lehet a nyári átigazolási időszakban.

A 24 éves angol válogatott középpályás a Chelsea-ben nevelkedett, a felnőtt csapatban 2017-ben mutatkozott be, azóta csak kölcsönben szerepelt a londoniaktól távol. Mount a 2019-2020-as szezontól kezdődően 195 tétmérkőzésen 33 gólt szerzett a “kékek” mezében, a Premier League elmúlt kiírásában 24 találkozón lépett pályára. Tagja volt a 2021-ben Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot nyerő együttesnek is.

Ugyanakkor Mount nem nyitott a jövő nyáron lejáró szerződése meghosszabbítását illetően, így a Chelsea-nek még idén meg kell válnia tőle, hogy átigazolási díjat kapjon érte.

A hírek szerint az MU már tett is egy 40 millió fontos ajánlatot Mountért, melyet a Chelsea habozás nélkül visszautasított. A londoniak állítólag legalább 70 milliót kérnek cserébe, a Sky Sport News szerint a “vörös ördögök” legközelebb 60 millióval fognak próbálkozni jobb belátásra bírni a londoniakat.