Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Friss feljutóhoz kerülhet a Ferencváros válogatott játékosa – sajtóhír

Az eddigi hét új igazolása mellett hamarosan egy neves távozója is lehet a Ferencvárosnak, a magyar válogatott középpályása ugyanis nem tartott a csapat edzőtáborába…

Az NB1. hu diósgyőri forrásokból úgy értesült, hogy a Ferencváros 12-szeres magyar válogatott játékosa, Vécsei Bálint közel áll ahhoz, hogy a friss feljutó Diósgyőr játékosa legyen.

A középpályás nem utazott el a Ferencváros ausztriai edzőtáborába, amiből arra lehet következtetni, hogy nem fogja meghosszabbítani a hónap végén lejáró szerződését, így szabadon igazolható máshova. A forrás úgy tudja, hogy a korábban a Luganóban is megforduló középpályást svájci csapatok is figyelték a tavasszal.

Kazincbarcikán és a Honvédnál nevelkedett, majd a svájci Luganót és az olasz Leccét is megjárt futballista 2019 nyarán került a zöld-fehérekhez, de első két szezonjában, Szerhij Rebrovnál csak peremember volt. Ezután Peter Stöger már rendszeresen számított rá, és ez a helyzet Sztanyiszlav Csercseszovnál is az orosz edző érkezése óta, ennek köszönhetően Vécsei a válogatottba is vissza tudta verekedni magát. Eddig 12 alkalommal lépett pályára a címeres mezben.

Vécsei az elmúlt szezonban 19 bajnokin, hat nemzetközi kupaselejtezőn és nyolc Európa-liga-mérkőzésen lépett pályára, de az utolsó hetekben sérülése miatt harcképtelen volt.