Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már a hetedik új érkezőjét jelentette be a Ferencváros – HIVATALOS

A magyar bajnok Ferencváros vezetősége továbbra is elképesztő iramot diktál az átigazolási időszakban és újabb érkezőt jelentett be…

 

A Ferencváros hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződtette a szerb bajnok Crvena zvezdától érkező rutinos támadót, Alekszandar Pesicset.

A 31 éves csatár korábban Franciaországban, Olaszországban, Szaúd-Arábiában, Dél-Koreában, Izraelben és Törökországban is kipróbálta magát, tavaly nyáron tért vissza a belgrádiakhoz. Pesics azóta a bajnokságban 28 mérkőzésen 11 gólt szerzett, minden sorozatot figyelembe véve pedig 40 meccs alatt 16 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. Ősszel pályára lépett a Fradi ellen Európa-liga-csoportmérkőzéseken.

A Ferencváros a közelmúltban Henry Wingo (Molde), Adama Traoré (Qarabag) és Myenty Abena (Slovan) személyében ugyancsak korábbi nemzetközi ellenféltől igazolt labdarúgót.

A magyar bajnoki címvédő már a hetedik igazolását jelentette be nyáron Baráth Péter (Debreceni VSC), Tosin Kehinde (nigériai, Randers FC), Cebrail Makreckis (lett-marokkói, Pirin Blagoevgrad), Varga Barnabás (Paksi FC), Halmai Ádám (Soroksár SC) és Ibrahim Cissé (francia, Caen) megszerzése után.