Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: a Barca hátvédjét szemelték ki! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Bajnokok Ligája döntős, Olasz Kupa-győztes Inter szívesen szerződtetné az FC Barcelona spanyol játékosát, Eric Garciát.

A katalán Sport című lap olasz forrásokra is hivatkozva állítja, hogy a középhátvédet milánóiak már többször keresték mind a Barcát, mind Eric Garcia képviselőit, jelezvén szándékukat.

A beszámolók szerint a Barcában nevelkedő, majd 2017 és 2021 között a Manchester City kötelékéhez tartozó Garcia barcelonai visszatérése nem feltétlenül alakult a tervek szerint, miután az idei szezonban a 22 esztendős játékos ugyan pályára lépett 32 tétmérkőzésen, ám többnyire kiegészítő szerepet kapott Xavitól.

A fenti gondolatmenetből kiindulva a 19-szeres spanyol válogatott játékos nyitott lehet a váltásra, ugyanakkor gondot jelenthet, hogy a Barca egy jelentősebb anyagi megtérítés ellenében engedné el a 2026-ig szerződésben álló játékosát – Akinek a helyére a klub bejelenteni készül a szintén spanyol válogatott Inigo Martinezt.

A Sport szerint a katalánok 15-20 millió eurót szeretnének kapni Garcia játékjogáért, ám kérdés, a milánóiak ezt megadnák-e?! A továbbiakban újabb egyeztetések várhatóak a két klub között.