Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: portugál edzővel helyettesítenék Christophe Galtier-t – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint a francia Paris Saint-Germain csapata a portugál bajnokságban akadt rá jelenlegi edzője, Christophe Galtier utódjára.

(Photo by Joao Rico/DeFodi Images via Getty Images)

A francia L’Parisien információi szerint a PSG az FC Porto edzőjét, Sergio Conceicaót szemelte ki Christophe Galtier helyére. A portugál szakembert már korábban Mauricio Pochettino lehetséges utódjaként emlegették, és állítólag még mindig nem tettek le a megszerzéséről, sőt, egyre közelebb állnak a felek a megegyezéshez.

A PSG-nél már hetek óta nem titok, hogy a párizsi klub le akarja cserélni Galtier-t mindössze egyetlen szezon után. A francia tréner két trófeát tudott szerezni a csapattal, még pedig a francia bajnoki címet és a Francia Szuperkupát.

A hírek szerint az FC Portónál 2024-ig szerződésben álló Conceicaónak 18 millió eurós kivásárlási ár szerepel a kontraktusában. Az edző 2017 óta ül a portóiak kispadján, és a portugál sajtó szerint az elmúlt hónapokban a távozásán gondolkodott, mivel állítólag nagyon rossz a viszonya a klub elnökével.