Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Bellingham után újabb játékos érkezhet Dortmundból? – sajtóhír

Jude Bellingham megszerzése után a Real Madrid egyes hírek szerint újabb játékost szemelt ki a Borussia Dortmundból (…)

(…) Spanyol és német források egyaránt ‘lehozták’ már, hogy a madridiak arra a Karim Adeyemire vetettek szemet, aki a Red Bull Salzburg együttesétől az elmúlt nyáron került Dortmundba, ahol a kezdeti nehézkesebb beilleszkedés után végül 24 bajnokin 6 gólt és 6 gólpasszt jegyzett a bajnoki címről éppen lemaradó BVB színeiben.

A madridi As című sportnapilap beszámolója szerint a csatárposzton még a spanyol válogatott Joselu valószínűsíthető érkezését követően is erősítenének blancók, akik a két klub közötti jó kapcsolatot kihasználva puhatolóznának a dortmundiaknál.

Utóbbira a német Bild című lap is felhívja a figyelmet, megjegyezve azért, hogy nehezen elképzelhető, hogy a németek megválnának rövid időn belül két kulcsjátékosuktól – Persze tudjuk, hogy a futballban van az a pénz.

Mindenesetre az As című sportnapilap máris egy hangzatos címmel jelentette meg a hírt, amely szerint Karim B-t, vagyis a Szaúd-Arábiába távozó Karim Benzemát Karim A. pótolhatja – Ami azért finoman szólva sem lesz egy könnyű feladat, bárki számára…