Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “A Real Madrid már nem lesz ugyan az a csapat Benzema nélkül!”

Az FC Barcelona klasszisa, Ousmane Dembelé a napokban a Marca-nak adott exkluzív interjújában többek között a Real Madridról és a távozó Karim Benzemáról is megosztotta gondolatait.

(Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

Dembelé alábbi gondolataival vélhetően sokan egyet értenek majd, hiszen talán nem a korábbi Dortmund-játékos az egyetlen, aki szerint a blancóknak bizony nagyon fog hiányozni a regnáló Aranylabdás.

“A Real Madrid már nem lesz ugyan az a csapat Benzema nélkül!” – kezdte Dembelé.

“Nem csak a madridiak, de az egész La Liga megérzi majd Benzema hiányát. Az egyik szemem sír, a másik nevet, hiszen egy fantasztikus futballista, az aktuális Aranylabdás távozott. Rengeteg gól és megannyi gólpassz hagyta el Spanyolországot, egy olyan játékos személyében, akinek a játékát élmény volt nézni, hiszen Benzema egy fenomenális futballista.” – méltatta honfitársát a Barca klasszisa, majd egy másik francia klasszis, Kylian Mbappé jövője kapcsán is elmondta gondolatait – igen velősen fogalmazva.

“Mbappé jövőjéről nem tudok semmit mondani. Majd az idő eldönti, mi lesz vele a következő években. Hogy marad-e a PSG játékosa, azt én nem tudhatom.” – így Dembelé, aki saját helyzetéről azt mondta, hogy jól érzi magát a Barcánál, maradni tervez a katalánoknál.