Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Manchester City védőjét venné kölcsön az újonc! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságba (Premier League) frissen feljutó Burnley együttese szeretné kölcsönvenni a Manchester City védőjét, Sergio Gómezt.

(Photo by Matt McNulty – Manchester City/Manchester City FC via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a frissen feljutó Burnley együttese szeretné kölcsönvenni a Manchester City védőjét Sergio Gómezt. Az újonc gárda részéről logikus döntés lenne Guardiola csapatától kölcsönvenni egy játékost, hiszen Vincent Kompany rendkívül hasonló játékrendszert alkalmaz a csapatánál. A hírek szerint Guardiola sem zárkózna el Gómez kölcsönadásától, tekintve, hogy csak epizódszereplőként számolt vele az egész szezon folyamán. Viszont a sajtó forrásai alapján a spanyol védő maradni szeretne a Citynél, hogy bizonyíthassa Guardiola számára, hogy ennél nagyobb szerepet is szánhat neki a következő idényben.

Sergio Gómezt tavaly nyáron szerződtette az Anderlecht csapatától a Manchester City 13 millió euró ellenében. A klub színeiben az előző szezonban összesen 24 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 971 percet kapott  bizonyításra, és 1 gólpasszt jegyzett.