Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szaúd-Arábiában folytathatja a Wolverhampton sztárja! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint Szaúd-Arábiában folytatja pályafutását az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton együttesének sztárja, Rúben Neves.

(Photo by Jack Thomas – WWFC/Wolves via Getty Images)

A Sky Sports legfrissebb beszámolója alapján megszületett az egyezség a Wolverhampton Wanderes csapata és a szaúdi Al-Hilal gárdája között Rúben Neves átigazolását illetően. A hírek szerint ugyanis az angol csapat elfogadta az Al-Hilal által kínált 50 millió eurós ajánlatot Neves játékjogáért cserébe. A sajtó azt is tudni véli, hogy a személyes feltételeket illetően is hamar egyességre fognak jutni a felek, Neves ugyanis váltani szeretne, és a másik nagy kérője, az anyagi gondokkal küzdő Barcelona részéről nem történt előrelépés az ügyében. A szaúdi ajánlatot minden bizonnyal azért fogadta el ilyen gyorsan a Wolves, mert Neves szerződéséből már csak egy év van hátra, a többi kérője pedig éppen a szerződés rövidsége miatt jóval alacsonyabb ajánlatot tett volna.

Rúben Neves 2017 nyara óta a Wolverhampton játékosa. A klub színeiben azóta 253 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 30 gólig és 13 gólpasszig jutott. Piaci értékét 40 millió euróra teszi a transfermarkt.