Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az újonc színeiben tér vissza a bosnyák támadó az NB I-be – HIVATALOS

Az NB I-be frissen feljutó Diósgyőri VTK bejelentette a Mezőkövesd-Zsóry korábbi gólerős támadójának leigazolását…

 

A Diósgyőri VTK hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződést kötött a korábban a Mezőkövesd-Zsóry színeiben már hazánkban is játszó bosnyák támadóval, Marin Jurinával.

A 29 éves bosnyák támadó fiatalon a horvát Hajduk Splithez került, melytől több országban is kölcsönben fordult meg. Jurina kipróbálta magát Luxemburgban, Szlovéniában és Észak-Macedóniában is, 2020 és 2022 között a Mezőkövesd színeiben 81 találkozón 21 gólt szerzett hazánkban. Legutób Szaúd-Arábiában szerepelt az Al-Faysali csapatában, szerződése lejártával szabadúszóként tért vissza Magyarországra.

“Boldog vagyok, hogy visszatérek Magyarországra. Két és fél évet töltöttem Mezőkövesden, és jó tapasztalatokat szereztem. Ismerem a magyar labdarúgást, az OTP Bank Liga mezőnyét, és a csapatok játékstílusát. Először is gyorsan alkalmazkodtam a körülményekhez, és kiváló élményeket szereztem, bízom benne, hogy másodszor még ennél is jobb játékkal tudom meghálálni a bizalmat. Készen állok arra, hogy a DVTK hasznos tagja legyek” – jelentette ki az új szerzemény.