Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szaúd-Arábiában folytathatja a Chelsea rutinos védője – sajtóhír

Szigetországi sajtóinformációk szerint a Chelsea tapasztalt hátvédje egy év után máris elhagyhatja a “kékeket”…

(Photo by Richard Sellers/Getty Images)

A Mirror információi szerint a Chelsea tavaly nyáron igazolt hátvédje, Kalidou Koulibaly egy szezon után elhagyni készül csapatát, miután a játékos a szaúdi Al-Hilal gárdájában készül folytatni pályafutását.

A 31 éves szenegáli védő a londoniakat megelőzően nyolc éven át a Napolit erősítette, amely színeiben több mint 300 pályára lépést vállalt. Koulibaly egy évvel ezelőtt nagy reményekkel igazolt a Stamford Bridge-re, ahol azonban az első szezonja annyira mérsékelten sikerült, hogy csapata már szeretne megválni tőle, így a Chelsea-nek kapóra jött a szaúdiak érdeklődése. A rutinos hátvéd az elmúlt idényben 32 tétmérkőzésen 23 PL-találkozón lépett pályára.

A kiszivárgott információk szerint a szaúdi gárda 33 millió fontos átigazolási díjat fizetni hátvédért, aki számára természetesen magas fizetést kínálnak.

A jelek szerint a Chelsea-től a nyáron több játékos is Szaúd-Arábiába távozhat, mivel N’Golo Kanté szerződése lejártával az Al-Ittihadhoz készül, míg Hakim Ziyechre az Al-Nasszr vetette ki a hálóját.