Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott az MTK rutinos kapusa – HIVATALOS

A másodosztályból az élvonalba visszatérő MTK Budapest megerősítette, hogy a gárda rutinos kapusa a továbbiakban már nem erősíti a csapatot…

 

Az MTK Budapest hivatalos honlapján köszönt el tapasztalt kapusától, Somodi Bence ugyanis a továbbiakban már nem a fővárosi kék-fehéreket fogja szolgálni.

A 34 éves kapus az elmúlt négy szezonban összesen 56 mérkőzésen védte az MTK kapuját, miközben két élvonalbeli és két NB II-es szezonban állt a klub alkalmazásában. Somodi annak idején a Blackburn Rovers akadémiáján is megfordult, felnőttként a Diósgyőri VTK, a Gyirmót, a Puskás Akadémia, a Kaposvár és a Kazincbarcika kapuját is védte.

“Nagyon szépen köszönöm az MTK-nak, hogy lehetőséget adott nekem 2019-ben, és szinte hihetetlen, hogy ez négy évig tartott. Azt is szeretném megköszönni, hogy segítettek és nem gördítettek akadályt az elé, hogy az életemben egy félig-meddig új fejezet kezdődhessen. Nagyon fogok szurkolni a következő szezonban, én leszek a csapat legnagyobb szurkolója! Köszönök mindent! Hajrá, MTK!” – búcsúzott a kék-fehérektől a kapus.