Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszavonult az egykori argentin válogatott középpályás – HIVATALOS

Bejelentette visszavonulását az aktív játéktól a korábbi egyszeres argentin válogatott középpályás…

 

Felhagy az aktív játékkal a 35 esztendős argentin középpályás, Mauro Formica, aki fénykorában az európai kontinensen is futballozott.

A búcsúzó középpályás a patinás Newell’s Old Boysban kezdte pályafutását, majd a 2010-es évek elején az angol Blackburn Rovers és az olasz Palermo színeiben két évet játszott Európában. A kontinensre való visszatérését követően több mexikói csapatnál is kipróbálta magát, tagja volt a 2014-es CONCACAF-BL-győztes Cruz Azulnak, de játszott a Pumas UNAM-ban is. Formica emelett többször is visszatért nevelőegyesületéhez, 2015 és 2017, valamint 2018 és 2021 között is a rosárióiakat erősítette, majd a Colónban is megfordult.

Utoljára az argentin másodosztályú Defensores de Belgrano futballistája volt, melyet az idei naptári esztendőben szolgált.

Az egyetlen válogatottbeli fellépését 2011-ben Sergio Batista kezei alatt játszotta egy lengyelek elleni barátságos meccsen.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!