Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Di María visszatérhet a korábbi csapatához – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint a Juventustól egy év után szerződése lejártával távozó világbajnok szélső korábbi csapatához tér vissza…

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

Gastón Edul információi szerint a szabadon igazolható Ángel Di María előrehaladott tárgyalásokat folytat a Benficával a visszatérésről, melyhez egy évre írhat alá, azonban az argentin újságíró hangsúlyozta, hogy még nem született meg a teljes egyezség a felek között.

A 35 éves világbajnok szélső egy év után hagyta el a Juventust, miután a szezon első felében sorozatos sérülései miatt kevés lehetőséghez jutott, később viszont fontos találatokkal vétette észre magát, 39 tétmérkőzésen nyolc gólt szerzett.

Di María korábbi európai kalandozásai során ezt megelőzően a Benfica (2007-2010), a Real Madrid (2010-2014), a Manchester United (2014-2015) és a Paris Saint-Germain (2015-2022) csapatait erősítete. A korábbi hírek szerint azért írt alá egyéves szerződést a Juventusszal, mert mielőbb vissza szeretne térni hazájába nevelőcsapatához, a Rosário Centralhoz, ám a jelek szerint ennek még nem idén nyáron jött el az ideje.

Di María az évek során a válogatott finálék koronázatlan specialistája lett, hiszen a 2008-as olimpiai döntőben, a 2021-es Copa América-fináléban és a tavalyi vb-döntőben egyaránt eredményes tudott lenni.

Megszerzése iránt korábban a Barcelona, az Inter Miami és szaúdi csapatok is érdeklődtek.