Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: az Aston Villához igazolhat a csapat peremembere! – sajtóhír

Az “oroszlánok” a Premier League címvédőjétől szerződtetnének középpályást, akinek korántsem jöttek be a számításai új csapatában, ami a játékperceket illeti, ugyanis trófeákból hármat is sikerült szereznie.

(Photo by Lars Baron/Getty Images)

A Football Insider értesülései szerint az Aston Villa a Manchester City nélkülözött játékosára, Kalvin Phillipsre vetett szemet. A 27 éves játékos még csak az elmúlt nyáron érkezett a manchesteriekhez, de máris továbbállhat, mert Pep Guardiola nem számol vele komolyabban a jövőben.

A 26-szoros angol válogatott labdarúgóért 49 millió eurót fizetett a Bajnokok Ligája döntős csapat, és hiába alig kapott lehetőséget, legalább 40 millió eurót akarnak érte kapni. Phillips az érkezése óta ugyan minden versenysorozatot figyelembe véve 21 mérkőzésen szóhoz jutott, de ezeken mindössze 595 percet tölthetett el a pályán, gólt és gólpasszt nem jegyzett. A 27 éves labdarúgó első évében máris triplázott, ugyanis a Manchester Cityvel megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, és az FA-Kupát is.