Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Frankfurttól távozó védővel erősített az AS Roma! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették az Eintracht Frankfurttól távozó védőt, Evan Ndickát.

(Photo by Maja Hitij/Getty Images)

Nagyon belendült az AS Roma a bejelentések terén az elmúlt napokban. A “Farkasok” ugyanis nemrég közölték, hogy Chris Smalling és Bryan Cristante is szerződést hosszabbított a csapattal, illetve, hogy megszerezték Houssem Aouar játékjogát. A mai napra is jutott viszont bejelentés a fővárosi alakulat részéről, nemrég ugyanis hivatalossá vált, hogy Evan Ndicka is aláírt a csapathoz. Az elefántcsontparti védő az elmúlt éveket az Eintracht Frankfurtnál töltötte, ahol meghatározó tagja volt az El-győztes és Német Kupa fináléba jutó együttesnek. A szerződése viszont ebben a hónapban le fog járni a német csapatnál, így a Roma ingyen szerezte meg a játékjogát.

Evan Ndicka 2018 nyarától volt az Eintracht Frankfurt játékosa. A klub színeiben összesen 183 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 12 gólig és 10 gólpasszig jutott. Új állomáshelyén az 5-ös számú mezt fogja viselni, és 2028 nyaráig szóló szerződést írt alá.