Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hamarosan aláírja új szerződését a Napoli sztárja! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttese hamarosan be fogja jelenteni, hogy megállapodtak Khvicha Kvaratskheliával a szerződése meghosszabbításáról.

 (Photo by Franco Romano/NurPhoto via Getty Images)

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint a Napoli együttese hamarosan be fogja jelenteni, hogy új szerződést kötöttek Khvicha Kvaratskheliával. A grúz játékost az aktuális kontraktusa 2027 nyaráig köti az olasz klubhoz, de a beszámolók alapján ezt további egy évvel fogják megtoldani a felek. A hírek szerint ezen kívül az új szerződéssel Kvaratskhelia fizetése is jelentősen meg fog emelkedni, olyannyira, hogy ő lesz a Napoli keretének 4. legjobban kereső játékosa. Ezen felül pedig a kontraktusában nem fog szerepelni kivásárlási záradék, ami a Napoli számára még kedvezőbb tárgyalási pozíciót jelenthet a különböző kérők esetében. Az értesülések alapján a felek már mindenben megállapodtak egymással és már csak idő kérdése, hogy mikor hozzák nyilvánosságra a nagy bejelentést.

Khvicha Kvaratskhelia első szezonjában rögtön kulcsszereplővé nőtte ki magát a Napoli együttesében és elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a csapat megnyerte az olasz bajnokságot, valamint hogy a Bajnokok Ligájában is bejutottak a legjobb 8 közé. A 22 éves grúz szélső a nemrég véget érő szezonban összesen 43 mérkőzésen lépett pályára a Napoli színeiben, ezeken pedig 14 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.