Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale szerint Messi élvezni fogja az életet az Egyesült Államokban

A pályafutása utolsó állomásaként tavaly az MLS-ben futballozó Gareth Bale is megosztotta gondolatait Lionel Messi tengerentúlra szerződéséről…

(Photo by Omar Vega/Getty Images)

A 2022-ben az MLS-ben szereplő Los Angeles FC-ben játszó Gareth Bale a BT Sportnak mesélt arról, hogy mi várhat Lionel Messire, ha az Inter Miamiban folytatja pályafutását:

“Vannak nehézségek, ilyen a sok utazás vagy a magas páratartalom, de szerintem Messi élvezi majd az ottani kalandot, és a liga is nagyon jól járt azzal, hogy Amerikába igazolt. Nekem sokkal nyugodtabb életem volt Amerikában. A Real Madridnál ha kikaptunk, vége volt a világnak, a szurkolók szétszedtek minket és lehangoltan mentünk haza. Az MLS sokkal nyugodtabb. Nincs kiesés, és ha elveszítesz egy meccset, akkor sem történik semmi, úgy fogják fel, hogy jön a következő. Helyén tudják kezelni a vereséget, viszont minden győzelmet úgy ünnepelnek, mintha bajnokságot nyert volna a csapat” – vélekedett az egykori walesi szélső.

Bale tavaly ősszel néhány hónapot töltött a ligában azok után, hogy nyolc év után elhagyta a Real Madridot. A tengerentúli bajnokságban 13 mérkőzésen három találattal vette ki a részét az LAFC történemi bajnoki címéből.