Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: César Azpilicueta már idén nyáron csapatot válthat! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Fabrizio Romano információi alapján távozna az angol élvonalban (Premier League) szereplő Chelsea-től a rutinos spanyol válogatott hátvéd, César Azpilicueta…

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Fabrizio Romano értesülései szerint César Azpilicueta már idén nyáron távozna a Chelsea kötelékéből. A spanyol hátvéd még szeretne új tapasztalatokat karrierjében, az Internazionale állítólag szívesen látná a rutinos játékost. Azpilicueta szerződése nem mellesleg 2024-ig érvényes jelenlegi csapatánál. 

César Azpilicuetát 2012 nyarán az Olympique de Marseille-től igazolta le a Chelsea mindössze 8,8 millió euróért. A spanyol hátvéd egyértelműen a klub meghatározó alakjának számít már hosszú évek óta, ráadásul a 2019/2020-as idénytől kezdve megválasztották csapatkapitánynak. Azpilicueta társaival nyert többek között két bajnoki címet, egy Bajnokok Ligáját, két Európa-ligát és egy FA-kupát. Mindent egybe véve 508 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea színeiben, ezeken 17 találatot és 56 gólpasszt jegyzett.