Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: újabb játékosával hosszabbított szerződést a Real Madrid! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított középpályásával, Dani Ceballosszal.

(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Azt követően, hogy Toni Kroos és Nacho is meghosszabbította a szerződését a Real Madrid együttesével, a “Királyi Gárda” a mai napra is tartogatott egy bejelentést, miszerint Dani Ceballos is elkötelezte magát az együttesnél. A középpályás új kontraktusa 2027 nyaráig érvényes, és abszolút nem érdemtelen. Ceballos ugyanis az előző szezonban a korábbi évekhez képest jóval több lehetőséghez jutott és majdnem 2000 percet töltött a pályán Carlo Ancelotti irányítása alatt. A 26 éves játékos ezt kiváló teljesítménnyel hálálta meg, valamint 1 gólt és 9 gólpasszt is betett a közösbe, amit a klub az új szerződéssel jutalmazott.

Dani Ceballos 2017 júliusa óta tartozik a Real Madrid keretébe, ebből két évet az Arsenalnál töltött kölcsönben 2019 és 2021 nyara között. A Real Madrid színeiben eddig összesen 120 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 találatig és 12 előkészítésig jutott.