Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea harmadszor is visszautasította a Manchester Unitedet – sajtóhír

A szigetországi sajtóban már napok óta téma a Chelsea játékosának Manchester Unitedhez való átigazolása, azonban az érintett csapatok továbbra sem jutottak egyezségre egymással…

(Photo by Alex Davidson/Getty Images)

A Sky Sports legutóbbi beszámolói szerint a Chelsea vezetősége a Manchester United harmadik ajánlatát is visszautasította a távozni készülő Mason Mountért, amely 50+5 millió fontot tartalmazott. A csatorna úgy tudja, hogy a londoni “kékek” 58+7 millió fontban határozták meg erősségük eladási árát.

A 24 éves angol válogatott középpályás a Chelsea-ben nevelkedett, a felnőtt csapatban 2017-ben mutatkozott be, azóta csak kölcsönben szerepelt a londoniaktól távol. Mount a 2019-2020-as szezontól kezdődően 195 tétmérkőzésen 33 gólt szerzett a “kékek” mezében, a Premier League elmúlt kiírásában 24 találkozón lépett pályára. Tagja volt a 2021-ben Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot nyerő együttesnek is.

Ugyanakkor Mount nem nyitott a jövő nyáron lejáró szerződése meghosszabbítását illetően, így a Chelsea-nek még idén meg kell válnia tőle, hogy átigazolási díjat kapjon érte.

A következő napokban a tárgyalások folytatása várható, mivel úgy tűnik, hogy mindkét fél hajlik az üzletre, csak a részletekben nem jutottak még közös nevezőre.