Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-csapat is bejelentkezett a magyar játékosért – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban továbbra is rendszeres téma a magyar válogatott fiatal játékosának nyári klubváltása, ismét újabb fejlemények jelentek meg…

(Photo by Robert Szaniszlo/NurPhoto via Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint az őt korábban már kiszemelő Lazio ugyancsak fontolóra vette, hogy ajánlatot tegyen az AZ Alkmaarnak Kerkez Milos megszerzéséért. Az olasz újságíró szerint a szélső védő a két csapat egymás elleni Ekl-nyolcaddöntőjén nyűgözte le a római klub vezetőit, gólt is szerzett ellenük.

A magyar válogatott 19 éves balhátvédje tavaly januárban került a holland együtteshez, azóta Kerkez állandó játéklehetőséget követelt magának és stabil, energikus teljesítményére számtalan európai csapat felfigyelt. A fiatal bekk az AZ színeiben 55 tétmérkőzésen öt gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott.

A korábbi híresztelések szerint a Benficával a felek közel álltak a megállapodáshoz, hogy Kerkez ötéves szerződést kössön új csapatával. A játékossal már megegyeztek, a klubok közt azonban nem történt végleges megállapodás, közben pedig a római “sasok” előtt már a Bournemouth és a Bologna érdeklődése is felmerült.

A hírek szerint a júniusi Eb-selejtezők után gyorsulhatnak fel igazán a tárgyalások, és hamarosan az is eldőlhet, hogy a fiatal hátvéd melyik csapatban fog játszani a következő idénytől.