Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Justin Kluivert a Premier League-ben folytatja pályafutását! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Bournemouth színeiben folytatja pályafutását Justin Kluivert – számolt be róla a klub.

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

A Bournemouth hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy szerződtette az AS Roma támadóját, Justin Kluivertet. A fiatal holland játékos hosszú távú kontraktust írt alá új csapatával, mely 11,2 millió eurót fizetett érte. 

Justin Kluivert az Ajax színeiben robbant be, már mindössze 18 esztendősen a neves holland klub alapemberének számított. Jó teljesítménye miatt több topcsapat érdeklődését felkeltette, Kluivert végül az AS Romához írt alá. Az olasz együttes 2018 nyarán igazolta le, ugyan rendszeresen játéklehetőséget kapott, viszont ennek ellenére nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményt. Az elmúlt három szezonban a Roma rendre kölcsönadta, megfordult az RB Leipzig, a Nice, majd legutóbb a Valencia kötelékébe is. Justin Kluivert mindent egybe véve 68 tétmérkőzésen lépett pályára az AS Roma színeiben, ezeken 9 találatot és 10 gólpasszt jegyzett.