Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: az Inter kulcsjátékosa is Szaúd-Arábiában folytatja! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese mindenben megállapodott a szaúdi Al-Nassr csapatával Marcelo Brozovic átigazolását illetően.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Egybehangzó sajtóértesülések szerint eldőlt, hogy Marcelo Brozovic is Szaúd-Arábiában folytatja a pályafutását. A horvát játékos a hírek szerint az Al-Nassr gárdájához fog igazolni, akik 23 millió eurót fizetnek majd az Internek a középpályás játékjogáért. A beszámolók alapján a felek hétfőn fogják véglegesíteni a megállapodást, ezt követően pedig Brozovic aláírja új szerződését a szaúdi csapattal, ahol évente 20 millió eurót fog keresni. A sajtó tudomása szerint ugyanakkor az Internek már megvan a terve Brozovic pótlására, méghozzá a több olasz élcsapat által csábított Davide Frattesi személyében, aki szintén a kék-feketéknél szeretné folytatni a pályafutását.

Marcelo Brozovic 2015 januárja óta szerepel az Inter színeiben, ahol az első másfél évét még kölcsönben töltötte. A milánói klub mezét összesen 330 alkalommal öltötte magára, ezeken pedig 31 gólt és 43 gólpasszt jegyzett.