Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United felvette a kapcsolatot a Juventus középpályásával is – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United újabb középpályás felé fordult, hogy még idén nyáron megerősítse a keretét ezen a poszton. 

 (Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az angol The Athletic értesülései szerint a Manchester United felvette a kapcsolatot Adrien Rabiot képviselőivel egy esetleges klubváltás reményében.

A 28 éves középpályás szerződése június végén lejár a Juventusnál, de a klub megpróbálja meggyőzni őt egy egyéves hosszabbításról. Rabiot jó kapcsolatot ápol a Juventus vezetőedzőjével, Massimiliano Allegrivel, és az elmúlt szezonban a csapat egyik legjobbja volt.

Rabiot tavaly nyáron már közel állt hozza, hogy a Manchester Unitedhez kerüljön, de a klub nem tudott vele megállapodni a személyes feltételekről.

Rabiot 2008-ban megfordult a Manchester City akadémiáján, mielőtt visszatért Franciaországba. Decemberben azt is bevallotta, hogy egy nap szeretne Angliában játszani.

“Mindig is mondtam, hogy szeretnék Angliában játszani a karrierem során. Még mindig vágyom erre. A Premier League-ben szeretnék fejlődni. Most még egyetlen klub sincs a fejemben. Még nem választottam csapatot vagy ilyesmi. A bajnokság, a játék színvonala az, ami leginkább vonz. Megfelel a képességeimnek.”

A Manchester United a középpályáját szeretné megerősíteni az új szezon előtt, ezért Moises Caicedo képviselőivel is tárgyalt egy esetleges Brightonból való átigazolásról, míg a Chelsea három ajánlatot is elutasított Mason Mountért. 

Rabiot 2019-ben csatlakozott a Juventushoz a Paris Saint-Germaintől, és az elmúlt szezonban 32 olasz bajnoki mérkőzésen 8 gólt jegyzett.