Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Gündogan érkezésével újra kölcsönbe mehet a saját nevelésű középpályás! – sajtóhír

A katalán Sport című lap szerint a Real Betis együttese közel áll a megegyezést illetően az FC Barcelonával Nico González kölcsönvételéről.

A 21 esztendős játékos már az elmúlt idényt is kölcsönben töltötte a több játékperc reményében, mégpedig a Valencia együttesénél (26 bajnokin 1-1 gól és gólpassz a mérlege- a szerk.).

Ilkay Gündogan érkezésével minden bizonnyal Nico González ismételten kiegészítő ember lenne a Barcában, amely a hírek szerin ezen a nyáron sem szeretne végleg lemondani saját nevelésű játékosáról, akinek 2026-ig szól a szerződése a katalán fővárosban.

A Sport című lap szerint a kölcsönadást előnyben részesítő katalánok már tárgyalnak a Betis együttesével. A sevillaiak ‘zöld-fehérek’ sportigazgatójuk, a korábban a Barcánál technikai titkárként 2018 és 2020 között dolgozó Ramón Planes ‘katalán-kapcsolatait’ is igyekeznek felhasználni annak érdekében, hogy Nico González az új idényben náluk futballozhasson.

A beszámolók szerint a tárgyalások pozitív irányt vettek, konkrétumok ugyanakkor vélhetően majd csak július első napjai után várhatóak, amikor is a Transfermarkt által 10 millió euróra taksált játékos szerencseszerződése lejártával visszatér a Barca kötelékébe.