Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzősors: Izraelben dolgozhat először vezetőedzőként az ír legenda! – képpel

Az izraeli Maccabi Tel Aviv hivatalos bejelentést tett arról, hogy a spanyol Aitor Karanka helyére Robbie Keane érkezik a kispadra.

 

A 146-szoros ír válogatott ikon lényegében első vezetőedzői megbízását kapja, azok után, hogy sorrendben asszisztens-edzőként dolgozott az ír válogatott, a Middlesborough majd a Leed United együtteseinél (A teljesség igényéhez hozzátartozik, hogy Robbie Keane pályafutása legvégén, az indiai ATK együttesének játékos-edzőjeként már belekóstolhatott az edzői szerepbe, még 2018 márciusa és májusa között -a szerk.).

A 24-szeres izraeli bajnok tel-avivi együttes azok után döntött az edzőváltás mellett, hogy az elmúlt szezonban is mindössze a dobogó legalsó fokára ért oda a csapat, Aitor Karankának pedig fél év után megköszönték a munkáját.

“Nagyon örülök a kihívásnak. Hálás vagyok a Maccabinak a lehetőségért. Alig várom, hogy munkához lássunk, és a csapattal a lehető leghatékonyabban felkészülhessünk az új idényre!” – kommentálta a hivatalos bejelentést Robbie Keane, aki két évre kötelezte el magát a patinás izraeli klubhoz.

 

(Borítókép: Photo by Adam Davy – PA Images via Getty Images)