Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: hamarosan aláír az Arsenalhoz a Chelsea támadója! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea és Arsenal együttese mindenben megállapodott egymással Kai Havertz átigazolását illetően.

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

A legfrissebb sajóértesülések szerint mindenben megegyezett egymással az Arsenal és a Chelsea gárdája Kai Havertz átigazolását illetően. A beszámolók alapján a felek már pár hete megkezdték a tárgyalásokat, de igazi áttörést most értek el az “Ágyúsok” a transzfer megvalósulása érdekében. A hírek szerint ugyanis sikerült minden fontos részletet tisztázni, ami alapján az Arsenal bónuszokkal együtt 75 millió eurót fizet a Chelseanek a német futballista játékjogáért. A források alapján a személyes feltételeket illetően is sikerült minden részletet tisztázni, így Havertz 2028 nyaráig szóló szerződést fog aláírni, és a héten átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon is.

Kai Havertz 2020 nyarán igazolt a Chelseahez 80 millió euró ellenében. A klub színeiben azóta 139 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 32 gólig és 15 gólpasszig jutott. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 55 millió euróra teszi a transfermarkt.