Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-ben folytathatja az AS Roma védője – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint egyre nagyobb az érdeklődés az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma védője, Roger Ibanez iránt a Premier League-ből.

(Photo by Marvin Ibo Guengoer – GES Sportfoto/Getty Images)

Az olasz romagiallorossa.it oldal információi szerint a Fulham érdeklődik az AS Roma védője, Roger Ibanez iránt. A tárgyalások még nem kezdődtek el, de az érdeklődésüket kifejezték az olasz klub felé. A brazil játékos szerződése 2025 júniusáig érvényes a fővárosiaknál.

A Roma és vezetőedzője, José Mourinho mindenképp meg akarja erősíteni a nyáron a keretét, ahová az első számú célpontjuk a West Ham játékosa, Gianluca Scamacca, és miközben ennek az üzletnek a lezárásán dolgoztak, megtudták, hogy a Fulham kiszemelte magának Ibanezt.

A brazil középhátvéd iránt, akit Mourinho az elmúlt két szezon hullámvölgyei ellenére is nagyra értékelt, a hírek szerint többen is érdeklődnek a Premier League-ből, mint a Tottenham, a Chelsea és a West Ham is.

Ibanez 2021-ben igazolt az AS Romába az Atalantától 9 millió euró ellenében, és azóta minden sorozatot figyelembe véve 149 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken ráadásul 9 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.