Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs elutasítja a Bayern München első ajánlatát Harry Kane-ért – sajtóhír

A legfrissebb sajtónformációk szerint bár a Bayern München hivatalos ajánlatot tett Harry Kane-ért, a Tottenham nem találta ezt megfelelőnek.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Egybehangzó sajtóhírek szerint a Tottenham Hotspur el fogja utasítani a Bayern München hivatalos ajánlatát Harry Kane-ért. Ahogy arról beszámoltunk, az elmúlt napokban ismét tárgyalások folytak a bajor klub és az angol támadó menedzsmentje között. A Bundesliga-bajnok azóta ajánlatot is tett Kane-ért 70 millió eurót plusz bónuszokat, ám várhatóan a Spurs  visszautasítja azt. A 29 éves játékosnak még egy év van hátra a jelenlegi szerződéséből a londoni klubnál.

A korábbi Chelsea vezetőedző, Thomas Tuchel irányítása alatt álló Bayern a nyáron új csatárt keres, Kane pedig a prioritási listájuk élén áll. Az angol válogatott csapatkapitánya már Ole Gunnar Solskjaer menedzsersége óta a Manchester United célpontja, és a jelenlegi edző, Erik ten Hag is nagy rajongója a játékosnak. A Manchester City pedig már két évvel ezelőtt is vizsgálta a szerződtetésének lehetőségét, mielőtt a következő nyáron Erling Haalanddal kötöttek volna üzletet. Eközben júniusban arról számoltak be a lapok, hogy a Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti elmondta a klub vezetőségének, hogy szeretné szerződtetni Kane-t.