Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A török bajnokkal játszhat felkészülési mérkőzést az NB I-es csapat

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Kisvárda hivatalos csatornáin keresztül kürtölte világgá, hogy a csapat ausztriai edzőtáborában a jövő hónapban az együttes a török rekordbajnok Galatasaray ellen is felkészülési mérkőzést fog játszani…

 

A Kisvárda a török bajnokság címvédőjével, a korábbi UEFA-kupa-győztes és európai Szuperkupa-győztes Galatasaray ellen fog felkészülési mérkőzést játszani július 10-én, hétfőn 19:30-tól Grazban.

“Nem akármilyen lehetőséghez jutott klubunk: a török bajnok Galatasaray ellen játszhat felkészülési mérkőzést az ausztriai edzőtáborozása alatt. Ehhez módosítani kellett a kinntartózkodás időpontját, és miután ez megtörtént, a felek alá is írták a nemzetközi szabályoknak megfelelő szerződést” – számolt be róla a kisvardafc.hu oldal.

A várdaiak honlapja kiemelte, hogy a csapat tagjai eredetileg július 10-én utaztak volna Németújvárba (Güssing), de a törökök meghívása éppen arra az időpontra esett. Emiatt két nappal hamarabb, július 8-án kelnek útra, és ugyanúgy 20-áig maradnak, mint eredetileg tervezték.

A regnáló török bajnokot az elmúlt szezonban olyan kiváló játékosok erősítették, mint Mauro Icardi, Dries Mertens, Nicoló Zaniolo vagy Lucas Torreira, akik közül várhatóan többen a Kisvárda ellen is pályára léphetnek majd.