Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: meglepő igazolással jelentkezett a Brentford! – képpel

A sokak szemében szimpatikus ‘kis csapat’ bejelentette a 18 esztendős korai tehetség Kim Dzsi Szo szerződtetését, akit hazájából, a másodosztályú Seongnam FC együttesétől igazoltak.

 

A fiatal játékosok felkutatását és csapatba építését Angliában sajátos elvei alapján végző Brentford a hivatalos kommüniké szerint 4+1 évre szerződtette a tehetséges középhátvédet, akit hazájában máris az európai TOP-csapatok által körbeudvarolt Kim Min Dzse-hez hasonlítanak.

A Brentfod közleménye az átigazolási díjat nem említette, ugyanakkor az általános vélekedés, hogy igen kedvező üzletet kötöttek a “darazsak”, akik a Transfermarkt szerint mindössze 640.000 eurót  fizethettek a Seongnam együttesének.

“Kim Dzsi Szo személyében egy olyan játékost igazoltunk, akire fényes karrier várhat Európában. Nagyszerűen teljesített az U20-as világbajnokságon, büszkék vagyunk arra, hogy bennünket választott. A nyári felkészülés után ugyan első körben a B csapatunk keretéhez tartozik majd, de végig szem előtt lesz az első csapatnál. Szeretnénk segíteni neki a minél gyorsabb és könnyebb angliai beilleszkedésben.” – köszöntötte az új igazolást a Brentford futballigazgatója, Phil Giles.