Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított kulcsfigurájával a Juventus! – HIVATALOS

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus hivatalos csatornáin számolt be arról, hogy meghosszabbította Adrien Rabiot szerződését…

Igaznak bizonyultak azok a hírek, melyek szerint Adrien Rabiot megegyezett a Juventus illetékeseivel a maradásról. A torinói csapat hivatalos közleményében tudatta, hogy a francia középpályás egy évvel megújította eredetileg idén nyárig érvényes kontraktusát. 

Adrien Rabiot 2019 nyarán a Paris Saint-Germaintől érkezett a Juventushoz. Viszonylag gyorsan az együttes egyik meghatározó játékosa lett, de a szurkolók sokáig koránt sem voltak elégedettek a teljesítményével. A 2022/2023-as idénye alapján azonban nem igazán érhetik komoly kritikák, a Juve nem túl fényes szezonja ellenére Adrien Rabiot mindenképp a kellemes csalódások közé sorolható teljesítménye miatt. A Juventusban ez idáig 177 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 17 találatot és 12 gólpasszt jegyzett. Társaival nyert bajnoki címet, Olasz Kupát illetve Szuperkupát is.