Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a külföldi kölcsönből a Paks játékosa – HIVATALOS

Az elmúlt idény második felét Törökországban töltő magyar középpályás visszatért a Pakshoz, miután nem találta meg számításait a kölcsön alatt…

 

A Paks hivatalos honlapján erősítette meg, hogy az elmúlt évad második felében a török bajnokságban (Süper Lig) szereplő Antalyaspornál töltött kölcsön után Szabó Bálint visszatért a csapathoz.

A korosztáyos válogatott középpályás tavasszal egyetlen bajnokin szerepelt a 19 csapatos török bajnokság 13. helyén végző együttesben, még márciusban 35 percet játszott. Később viszont nem kapta meg a lehetőséget a bizonyításra.

“Sajnos az elmúlt hónapokban nem úgy sikerültek a dolgaim, ahogy azt előre elterveztem és szerettem volna, viszont annál nagyobb bizonyítási vággyal tértem haza. Pakson szeretném ott folytatni, ahol abbahagytam, sőt, még jobb teljesítménnyel segíteni a csapatot, hogy kiváló szezont futhassunk” – összegzett Szabó.

A támadó középpályás a Fehérvárban nevelkedett, 2020 óta erősíti a tolnai csapatot, amely színeiben eddig 43 mérkőzést játszott az NB I-ben. Szabó a 2021-2022-es szezonban 20 találkozó alatt négyszer volt eredményes, míg az előző idény első felében 17 pályára lépés alatt két-két gólt és gólpasszt regisztrált kölcsönadásáig.