Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leicester City középpályásával erősített a Tottenham! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Leicester Citytől James Maddisont.

(Photo by Ross Kinnaird/Getty Images)

Hosszú hetek óta téma volt a nemzetközi sportsajtóban, hogy a Tottenham egyik legfőbb nyári célpontja a másodosztályba kieső Leicester City középpályása, James Maddison. Az átigazolás kapcsán az elmúlt napokban felgyorsultak az események, miszerint a feleknek sikerült megegyezniük egymással. Végül a szerda esti órákra született meg a megállapodás, a Tottenham ugyanis bejelentette, hogy megszerezték Maddison játékjogát, amiért a hírek szerint 46,3 millió eurót fizettek a “Rókáknak”. Az angol játékos új állomáshelyén 2028 nyaráig kötelezte el magát, és az elmúlt bő 24 órában ő a Tottenham második nagy fogása Vicario leigazolása után.

James Maddison 2018 nyarától volt a Leicester City játékosa. A klub színeiben összesen 203 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 55 gólt és 41 gólpasszt jegyzett. Legnagyobb sikere a csapattal a 2020/21-es kiírásban elhódított FA-kupa volt.