Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaországban folytatja az Atletico Madrid középpályása! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Marseille együttesénél folytatja pályafutását az Atletico Madrid középpályása, Geoffrey Kondogbia.

(Photo by Ruben de la Fuente Perez/NurPhoto via Getty Images)

A legfrissebb sajtóértesülések szerint Geoffrey Kondogbia lesz a Marseille élére nemrég kinevezett Marcelino első igazolása. A középpályás ügyében ugyanis a beszámolók alapján mindenben megegyezett egymással az Atletico Madrid és a francia klub. A források szerint a Marseille 8 millió eurót fog fizetni a szerződése utolsó évébe lépő játékosért, aki 2027 nyaráig szóló kontraktust fog aláírni az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokat követően. Az üzlet a madridi klub részéről sem meglepő, hiszen ez az utolsó lehetőségük, hogy pénzt lássanak Kondogbia játékjogából, másrészt pedig a szezon második felére teljesen kikerült Diego Simeone alapcsapatából  a 30 éves játékos, aki csak momentumokat kapott ebben az időszakban, így nem meglepő módon az argentin mester sem ragaszkodik hozzá.

Geoffrey Kondogbia 2020 novembere óta az Atletico Madrid játékosa. A klub színeiben 93 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólig és 4 gólpasszig jutott. Piaci értékét 14 millió euróra teszi a transfermarkt.