Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sergio Ramos szeretne visszatérni Spanyolországba – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain csapatától távozó Sergio Ramos visszatérhet sikerei helyszínére, a spanyol bajnokságba (La Liga).

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A spanyol Cadena SER információi szerint Sergio Ramos mindenáron vissza akar térni Spanyolországba, pontosabban korábbi klubjához, a Sevillába. A védő szerződése idén nyáron járt le a Paris Saint-Germainnél, így most ingyen igazolhatóvá vált. A 37 éves játékos nagyon szeretne visszatérni ahhoz a csapathoz, amelyet még 2005-ben hagyott el a Real Madrid kedvéért.

Ramosnak az elmúlt években feszült volt a viszonya a Sevilla szurkolóival, rengeteg gyalázkodást kapott a viselkedése miatt, amíg a Real Madridnál volt, így az érkezése “feszült” helyzetet okozna az andalúziai klubnál.

A Sevillához való visszatérésének csak akkor van értelme, ha az új sportigazgató, Victor Orta úgy gondolja, hogy minőségi ugrást hozhat a jelenlegi csapatba. A feszült légkörön kívül a spanyol klub egyik legnagyobb problémája az elmúlt években az volt, hogy olyan kiöregedett játékosokat szerződtettek, akiket nehezen tud eladni. Ráadásul a Sevilla már öt középső védővel rendelkezik, és José Luis Mendilibar nagy valószínűséggel nem fog változtatni a 4-4-2-es felálláson.