Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham játékosával erősít a Leicester City – sajtóhír

A Premier League-től búcsúzó “rókák” miután eladták egyik legjobb játékosukat, James Maddisont a Spurs-nek, vásárolnak is egyet a londoni gárdától.

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

Az átigazolásokban jártas Fabrizio Romano is megerősítette, hogy a Leicester City a Tottenham védekező szellemű középpályását, Harry Winks-t hamarosan hivatalosan is bejelentheti, ugyanis a két csapat mindenben megegyezett egymással és már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálat van hátra. A hírek szerint 10 millió eurót fizetnek a “rókák” a londoniaknak a 27 éves labdarúgóért.

Winks a Tottenham saját nevelésű játékosa, amelynek első számú keretébe 2016-ban került fel, de többnyire csak cserejátékosként számoltak vele edzői egyetlen szezon kivételével. A hátunk mögött hagyott szezonban Antonio Conte már nem is számolt vele egyáltalán, így az egész idényt kölcsönben töltötte a Sampdoriánál. Az angol középpályás minden versenysorozatot figyelembe véve 203 mérkőzésen kapott lehetőséget a Spurs színeiben, amelyeken 5 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.