Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbított kapitányával az Everton! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított ikonjával, Seamus Colemannel.

(Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)

15. idényét fogja megkezdeni az Everton kötelékében Seamus Coleman, miután a klub hivatalos közleményben bejelentette, hogy megállapodtak a közös folytatásról a játékossal. Coleman korábbi szerződése a most véget érő idényig kötötte őt a liverpooli csapathoz, de a hosszabbítás értelmében a következő szezonban is a klubot fogja erősíteni. Az ír védő így életben tartja első helyét abban a tekintetben, hogy jelenleg ő a PL mezőnyében a leghosszabb ideje szolgáló játékos. A hivatalos bejelentés után az alábbikat mondta az Everton ikonja:

Mindenki tudja, hogy mit jelent számomra az Everton, éppen ezért ez egy rendkívül különleges pillanat nekem. Már több mint 14 év eltelt, hogy csatlakoztam a csapathoz, és rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy ennyi ideje képviselhetem a klubot. Ehhez még az a megtiszteltetés is kapcsolódik, hogy az utóbbi években a kapitányi karszalagot is megkaptam. Nagyon hálás vagyok a klubnak!

Seamus Coleman pályafutása során 409 találkozón öltötte magára az Everton mezét, amelyeken 28 gólt és 32 gólpasszt jegyzett.