Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszavonuló játékosa lett a Szentlőrinc sportigazgatója – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságból (Merkantil Bank Liga) az elmúlt idény végeztével a BVSC-Zugló elleni osztályozón kieső Szentlőrinc fontos bejelentést tett közzé…

 

A Szentlőrinc hivatalos honlapján jegyezte meg, hogy a 39. születésnapját a csütörtöki napon ünneplő Miroslav Grumic befejezi aktív pályafutását és a jövőben sportigazgatóként dolgozik tovább a klubnál.

A szerb állampolgárságú támadó több mint tíz éve hazánkban futballozott, Grumic megfordult a Kaposvár, a Pécsi MFC, a Diósgyőri VTK, a Kisvárda, a Kozármisleny, a Szombathelyi Haladás, a Zalaegerszeg és a Szeged alkalmazásában is, mielőtt 2021-ben a baranyaiakhoz került volna.

“Úgy éreztem, itt az idő arra, hogy befejezzem a játékospályafutásomat. Szerettem volna utána is a futballban dolgozni, ebben a közegben maradni, épp ezért nagyon örülök annak, hogy Szentlőrincen elkezdhetem ezt az újfajta munkát, ezúton is köszönöm, hogy erre lehetőséget adnak! Ez a szerepkör egy nagy kihívás, tanulni akarok, fejlődni szeretnék a következő időszakban. Bízom benne, hogy az eddig megszerzett tapasztalatommal, a kapcsolatrendszeremmel segíteni tudom ezt a klubot, amely nagyon a szívemhez nőtt az elmúlt években” – jegyezte meg az újdonsült sportigazgató.

A Szentlőrinc a következő idényben az NB III Dél-Nyugati csoportjában állhat rajthoz.