Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megerősítették, hogy a Manchester United érdeklődik Onana iránt

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter vezérigazgatója megerősítette, hogy a Manchester United valóban érdeklődik kapusuk, André Onana iránt. 

(Photo by Domenic Aquilina/NurPhoto via Getty Images)

Az Inter vezérigazgatója, Giuseppe Marotta megerősítette, hogy a Manchester United érdeklődik kapusuk, André Onana leigazolása iránt. A United menedzsere, Erik ten Hag dolgozott már együtt a hálóőrrel az Ajaxnál töltött időszakuk alatt.

A 32 éves David De Geának idén nyáron lejár a szerződése az MU-nál, és bár a hírek szerint elfogadott egy hosszabbítást, a klub visszalépett az ajánlatától. A személyes tárgyalások azonban a hétvége után folytatódnak a felek között.

Mivel De Gea jövője a levegőben lóg, a United ezért most a kapuspiacot vizsgálja, és Onana az egyik olyan opció, amely szóba került. A klub már felvette a kapcsolatot a 27 éves játékos képviselőivel egy esetleges nyári átigazolás ügyében, amit most meg is erőstettek az Inter részéről.

“A Manchester United kifejezte érdeklődését Onana iránt, ami a következő napokban egy ajánlathoz vezethet, de az is lehet, hogy nem. Amint ez megtörténik, az Inter és a játékos is alaposan kiértékeli majd a dolgot”

– nyilatkozta Marotta a Riminiben megrendezett Gran Gala alkalmával.

Miután 2022-ben csatlakozott az Interhez, Onana eleinte nehezen tudta kiszorítani a klub kapitányát, Samir Handanovicot, a kapuból, de októbertől kezdve Simone Inzaghi első számú kapusa lett, és 41 alkalommal lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve.