Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: vb-ezüstérmes támadó érkezett ingyen az Interhez! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Borussia Mönchengladbachtól távozó Marcus Thuramot.

(Photo by Stefan Brauer/DeFodi Images via Getty Images)

A héten már szinte biztosra vehető volt, hogy Marcus Thuram az Interben fogja folytatni a pályafutását. A francia játékosnak június 30-án lejárt a szerződése a Borussia Mönchengladbach csapatával, és miután a hét korábbi szakaszában már átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, az Inter ma be is jelentette a támadó megszerzését. A világbajnoki ezüstérmes játékost több topcsapat is szerette volna a soraiban tudni, Olaszországból az Inter és az AC Milan, Németországból az RB Leipzig, míg Franciaországból a Paris Saint-Germain gárdája harcolt a kegyeiért. Az Inter tehát ingyen szerezte meg a támadót, aki 5 éves szerződést írt alá a kék-feketékkel, és a hírek szerint éves szinten 6,5 millió eurót fog keresni.

Marcus Thuram 4 éven keresztül erősítette a Borussia Mönchengladbach csapatát. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 134 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 44 gólig és 29 gólpasszig jutott.