Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott a Diósgyőr egykori válogatott játékosa – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően a másodosztályból bajnokként az élvonalba feljutó Diósgyőri VTK szerződést bontott a szebb napokat is látott labdarúgójával…

 

A Diósgyőri VTK hivatalos honlapján számolt be róla, hogy közös megegyezéssel felbontotta Koman Vladimir szerződését.

Az egykor nagy tehetségként számon tartott 34 éves középpályás a 2009-es egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmes magyar válogatott húzóembere volt. Koman 2005 és 2012 között Olaszországban játszott, a Sampdoria játékosa volt és onnan kölcsönben több csapatnál is megfordult. Később kipróbálta magát Franciaországban, Oroszországban, Törökországban, Iránban, az Egyesült Arab Emírségekben és Indiában is.

Menet közben a 2015-2016-os szezonban már eltöltött egy idényt a miskolciaknál, akikhez tavaly nyáron tért vissza újból. Az NB II-es bajnoki cím során az elmúlt szezonban 27 találkozón lépett pályára, két gólt szerzett a csapatban.

“Köszönöm szépen az ismételt jó fogadtatást, többször is elmondtam, hogy Diósgyőr, Miskolc számomra a második otthont jelenti. Amikor elfogadtam a DVTK hívását, akkor pontosan tudtam, hogy mire számítsak, és pontosan azt a Magyarországon egyedülálló atmoszférát kaptam minden mérkőzésen – mondta búcsúzóul Koman Vladimir. – A klub egy nagyon vonzó projektet vázolt fel elém, aminek az első részét nem csak teljesítettük, hanem a bajnokság fordulókkal a vége előtti megnyerésével és a rekord mennyiségű pontszám megszerzésével túl is teljesítettük. Kiváló társaság alakult ki az öltözőben, aminek az eredményét a pályán is látni lehetett. Én magam is jó évet zártam, sikerült elérni azt a célt, amiért Diósgyőrbe igazoltam. Fájó szívvel távozom, mert szerettem volna az élvonalban is segíteni a csapatot, de a profi labdarúgás már csak ilyen. Köszönöm a szurkolóknak a soha szűnni nem akaró biztatást, az orvosi stábnak, a DVTK Medical dolgozóinak, a masszőröknek a sok törődést, valamint a csapattársaknak és a csapat körül mindenkinek, hogy együtt sikeresek lettünk. Sok sikert kívánok az új bajnokságban is!” – búcsúzott a csapattól távozó középpályás.